Wie ben jij in State of Art?

07

Onze nieuwe collectie van State of Art bestaat uit 4 totaal verschillende kleurgroepen.
Zo heeft het merk voor ieder wat wils. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen; wie ben jij in State of Art?

01

Cool in mintgroen:
Deze eerste kleurgroep is er een vol frisse, koele tinten zoals mintgroen, petrol en blauw met een hintje camel en bruin om het wat extra diepte te geven. Dus hou je van lichte en frisse kleuren, ook in de winter, dan past deze kleurgroep perfect bij jou en ben je “cool in mintgroen”.

02

Klassiek in marine en bruin:
De tweede kleurgroep is er een die we al jaren zienĀ en waarschijnlijk ook altijd in de mode zal blijven. De combinatie van marineblauw, caramel en bruin doet het nu eenmaal altijd goed. Dus hou jij van deze klassieke kleurcombinatie in een nieuw en modern jasje, dan past deze kleurgroep perfect bij jou en ben je “klassiek in marine en bruin”.

03Stoer in camel en grijs:
De derde kleurgroep is een hele bijzondere door de combinatie van de koude en harde grijstinten en het warme en zachte van de kleur camel. Dit palet doet denken aan stoere materialen zoals hout, beton en rotsformaties. Dus hou je van een vernieuwend en contrasterend kleurbeeld met een stoere edge, dan past deze kleurgroep perfect bij jou en ben je “stoer in camel en grijs”.

04Warm in bordeauxrood:
De vierde en laatste kleurgroep is er een die meteen een warm en knus gevoel geeft. Dit komt door de combinatie van marineblauw met diep bordeauxrood en zachte rozetinten. Dus roept winter bij jou meteen een warm en knus gevoel op, dan past deze kleurgroep perfect bij jou en ben je “warm in bordeauxrood”.

 

Reacties uitgeschakeld