Someren Market 2016

Op woensdagavond 2 maart 2016 vond in SCC De Ruchte de eerste editie van Someren Market plaats. Een nieuw evenement, georganiseerd door Somerense ondernemers, voor iedereen die zin had een in gezellige en inspirerende avond. Deze avond was zoals de naam al zegt, opgezet als een soort markt waarin elke ondernemer zijn eigen “kraampje” had. Hier konden mensen vervolgens ontdekken wat Someren allemaal te bieden heeft, door te kijken, proeven en beleven. Wij besloten op deze avond een andere kant van onszelf te laten zien.

Veel mensen kennen onze winkel ondertussen en weten dat wij een groot assortiment herenmode en gelegenheidskleding verkopen. Wat veel mensen echter nog niet weten is dat wij ook al jaren hard aan de weg timmeren met een assortiment jeans- en jongerenmode. Om dit duidelijk te maken zijn wij met ons meest aparte en stoere merk, Pearly King, op Someren Market gaan staan. En met succes!! De meest gehoorde zinnen in onze stand die avond waren “ik wist niet dat jullie zo’n leuk spul verkochten” en “ik dacht dat jullie alleen kleding voor ons pap hadden”.

Dankzij onze opvallende stand én onze 3 opvallende modellen zijn heel veel mensen nu dus weer een stukje bekender met onze winkel. En dat is uiteindelijk toch waar het om gaat!

Reacties uitgeschakeld