Historie

De Lau Mode anno 1906In 1906 begon Frans de Lau sr. als kleermaker het bedrijf en kreeg eind jaren 30 assistentie van zijn zoon Gerard. Deze bouwde later het bedrijf uit tot een algemene textielzaak voor Dames- Heren en Kinderen.

historiefoto De lauWilhelmien en Frans (kinderen van Gerard) zetten in de 80-er jaren de traditie voort en achtten eind 1988 de tijd rijp voor specialisatie. Zij hebben de algemene textielzaak omgebouwd tot de twee speciaalzaken, DE LAU // MODE mannenmode met stijl en Lingerie De Lau. Door de verandering in het kleedgedrag en de verandering in de consumentenbehoefte is in het jaar 2002 een verder specialisatie doorgezet, een complete herenmodezaak met een zeer uitgebreid assortiment sportieve jonge mode, stijlvolle businesskleding en een aparte afdeling voor trouw- en gelegenheidskleding. Ook het assortiment herenondermode en nachtmode heeft volop de aandacht gekregen.

De Lau Mode SomerenIn 2006 heeft DE LAU // MODE, het 100 jarig, bestaan uitbundig gevierd.
Hoogtepunt van deze jubileumviering is de toekenning van het predikaat: “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” door Hare Majesteit Koningin Beatrix.Heden wordt DE LAU // MODE mannenmode met stijl geleid door Frans de Lau en zijn echtgenote Els, geassisteerd door vakkundig opgeleide medewerkers.