NIEUW MERK: PEARLY KING!

Met trots presenteren wij een nieuwe aanwinst in ons merkenaanbod, het Britse jeansmerk

PEARLY KING

Het imago van Pearly King is tijdloos, mannelijk en vooral heel erg stoer. Hiervoor put het merk inspiratie uit de pioniers van vroeger. Pearly King probeert in hun items de rebelse en zorgeloze levensstijl van deze mannen te laten zien om er op deze manier voor te zorgen dat iedere man die Pearly King draagt zich super goed en zeker over zichzelf voelt.

De collectie bevat verwassen jeans, print T-shirts, hippe longsleeves, aparte jasjes en stoere overhemden die tot in de puntjes zijn afgewerkt met jeans, hoornen knopen en lederen biesjes, veelal met de hand gedaan. Op deze manier is elk kledingstuk van Pearly King uniek en dient het niet alleen een doel, maar vertelt het vooral een verhaal.

In alle opzichten is Pearly King een aanwinst voor ons assortiment. Het sluit precies aan bij de kwaliteitseisen die wij aan kleding stellen, met items die stuk voor stuk perfect zijn afgewerkt. Daarnaast zorgt het voor een verjonging van ons merkenaanbod en biedt het een artikel dat stukken stoerder, aparter en nieuwer is dan alles wat we in het verleden hebben geboden.

pearlyking-winkel

pearlykingetalage

 

 

Reacties uitgeschakeld