Kadolokaal

openingkadolokaal-504

Op vrijdag 21 november waren wij aanwezig bij de opening van Kadolokaal, een tijdelijke winkel met de leukste cadeaus van lokale retailers.

Bij Kadolokaal kunnen consumenten en bedrijven zelf een kadobox samenstellen voor familie, vrienden en relaties. Elke box wordt hierdoor heel persoonlijk en met de prachtige verpakking wordt het een ideaal geschenk om te geven. Ook kunnen de aanwezige cadeautjes natuurlijk los worden gekocht, een cadeaubox samenstellen is dus geen must.

Toen wij benaderd werden om deel te nemen aan Kadolokaal hoefden wij hier niet lang over na te denken. Natuurlijk doen wij mee met dit leuke initiatief! Binnen Kadolokaal vind je o.a. sokken, shawls, handschoenen, mutsen, bretels, strikjes en cadeaubonnen van De Lau Mode.

Meer weten? Loop eens binnen bij Kadolokaal of in onze eigen winkel, want hier zijn al onze leuke cadeau-artikelen natuurlijk ook nog steeds verkrijgbaar!

 

Openingstijden Kadolokaal:
woensdag   10:00 – 18:00            Zaterdag  10:00 – 18:00
Donderdag  10:00 – 18:00            Zondag    13:00 – 17:00
Vrijdag         10:00 – 20:00
Kadolokaal is geopend vanaf 22 november 2014 en zal na de feestdagen de deuren weer sluiten. Je vindt de winkel aan de Loovebaan 5 in Someren,  aan de parkeerplaats bij de Lidl en Sonnemans Slaaptotaal.

Reacties uitgeschakeld