Heezer metamorfose: Succesvolle 2e editie!

Velen zullen zich het nog wel kunnen herinneren van vorig jaar, de transformatie van Kees van den Groenendaal tijdens de Heezer Metamorfose van 2014. Dit was een knallend succes, daarom werd dit op 11 oktober 2015 nog eens dunnetjes over gedaan. Dit keer werden Joke Beks en Noud Janssen een dag in het zonnetje gezet. Dit is hoe de metamorfose van Noud verliep…

noudindemetamorfose
Noud was door zijn 3 kinderen opgegeven voor de metamorfose en werd op zondagochtend door het metamorfose team verrast aan zijn eigen voordeur in Heeze. In een prachtige bolide werd Noud vervolgens naar Someren gereden, om bij ons voor de deur tot stilstand te komen. Eerste halte: Nieuwe kleding! Hoewel Noud niet zoveel om kleding geeft en naar eigen zeggen het liefste zijn trui van 15 jaar geleden aan heeft, werd hij omgetoverd tot een hip geklede man. In zijn petrol-kleurige jeans met blauwe blazer en bijpassend hemd zag hij er super uit! Na deze eerste ommekeer ging Noud door naar de kapper, lunch, massage en nog veel meer verrassingen. Wij zagen hem pas weer terug bij de grote onthulling.

Later die middag in Grand-café d’n Himmel kwam Noud onder luid applaus te voorschijn op de catwalk om zijn nieuwe look aan zijn familie, vrienden en andere aanwezigen te showen. Ook de vrouwelijke kandidate Joke kon op een staande ovatie rekenen, wat een complete verandering!

Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van een drankje en een gezellig etentje met alle deelnemers nog lekker nagepraat en werden de metamorfoses van de kandidaten nog lang en uitgebreid bewonderd. Al met al was het weer een gezellige dag met een fantastisch resultaat!

noudindemetamorfose2

Reacties uitgeschakeld