Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Iedere man zal dit herkennen en elke keer dat hij in de winkel komt eigenlijk dezelfde weer willen kopen. Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn ook heel veel andere opties op het gebied van jeans en broeken. Tegenwoordig kun je namelijk broeken kopen in allerlei verschillende kleuren en pasvormen. Opties te over dus!

NAJAAR 2018-2019

De zomercollectie was qua kleurgebruik heel licht en fris en bestond voornamelijk uit pastelkleuren. Voor het najaar verandert er in dat opzicht wel het een en ander. De collecties worden weer donkerder en warmer van kleur. Marine blijft natuurlijk een sterke basiskleur maar ook zwart en grijs zijn volop te zien dit seizoen.

Zo brengt No Excess dit seizoen een hoofdcollectie met 2 basiskleuren, zwart en marine. Deze vormen elk de basis voor een eigen kleurgroep. De marine basis zorgt met de toevoeging van oker en verschillende tinten rood voor een heel warm eerste beeld. De zwarte kleurgroep wordt aangevuld met grijs en verschillende groenen als accentkleuren, wat zorgt voor een stoer totaalbeeld.
In de late wintercollectie gooit No Excess het echter over een andere boeg, met een heel fris beeld bestaande uit wit, aquablauw en een hintje marine.

Noize, het jongere broertje van No Excess doet het dit seizoen helemaal anders dan de grote broer. Het combineert 2 kleuren waarvan lang gedacht is dat ze niet samen gaan: zwart en blauw! Met een zwarte basis en kobaltblauw en petrol als accentkleuren vormt deze collectie een heel vernieuwend beeld voor de jongere doelgroep.

En dan is er altijd nog dat ene merk dat alles toch op zijn eigen manier doet: A Fish Named Fred. Deze collectie is niet zozeer in te delen in kleurbeelden als wel in printthema’s, met als basiskleur voor alle thema’s marineblauw. Dit seizoen bestaat de hoofdcollectie uit de multicolour thema’s Tokio Trip, Retro Car en Funky Fred en het blauw-witte thema Arctic Circle. Later dit najaar komt er ook nog een feestdagencollectie in een spelletjesthema, met marine, rood en wit als belangrijkste kleuren!

Naast de tops uit deze collecties hebben we dit seizoen ook weer heel veel gave jacks die perfect matchen bij je favoriete outfit. Of je nu gaat voor een dun tussenjackje of een dikke winterjas van Rino & Pelle, Marco Manzini, Noize of No Excess, of juist kiest voor een moderne wollen mantel, voor ieder is er wat wils.


Onze merken: Pearly King – No Excess – Noize – A Fish Named Fred – Born with Appetite – Camel Active – MAC –
Common Sense – Rino & Pelle – Marco Manzini – Gipsy

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode