Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden qua jeans, broeken en bermuda’s, zowel in pasvormen als ook in de verschillende kwaliteiten, kleuren en prints. Opties te over dus!

VOORJAAR/ZOMER 2021

Afgelopen najaar zagen we in de wintercollecties al behoorlijk wat kleur, maar waar je in de winter veel warme en donkere tinten zag, worden de kleuren nu echter frisser en helderder. De collecties zijn niet langer voornamelijk blauw, maar zitten nu vol van verschillende vrolijke kleuren! Een belangrijke vernieuwing is ook de groter wordende rol van uni items. Prints blijven ook aanwezig, maar verliezen wel een beetje terrein.

Zo brengt No Excess dit seizoen een hoofdcollectie die te verdelen is in maar liefst 3 kleurgroepen, gebaseerd op de natuur. Het eerste thema “beach” is een combinatie van zeegroen, aqua, wit en beige. Dit is een zacht en super fris beeld. Het tweede kleurthema “sun” is een zonnig beeld waarin de kleur okergeel centraal staat, welke wordt gecombineerd met wit en navy. En het derde kleurthema “jungle” is een stoer beeld en bevat verschillende tinten groen, van donker flessengroen tot fris limegroen. In de hoogzomercollectie komt hier nog een vierde kleurbeeld bij, namelijk legergroen met oranje, wat stoer is, maar toch heel fris en zomers oogt. Al met al is de No Excess collectie van dit seizoen dus een ware kleurexplosie.

Ook de collectie van Gabbiano is in te delen in 3 kleurgroepen. Het eerste kleurbeeld is ook meteen de grootste groep en bestaat uit de – op het eerste oog opvallende – combi van zeegroen met steenrood, aangevuld met wat wit. Dit creëert een stoer en vernieuwend beeld. In de tweede kleurgroep komt vaste waarde navy naar voren, gecombineerd met een mooie kleur oranje en de derde kleurgroep is een heel fris beeld met felgeel, wit en aquablauw. Later in de zomer komt daar nog een kleurbeeld bij, namelijk een heel sprekende groep bestaande uit blauw en koraalrood.

De collectie van A Fish Named Fred is zoals altijd vrolijk en kleurrijk. Dit keer in één hoofdthema, namelijk Fredstival! Hierbij moet je denken aan festivaltentjes, zonnebrillen, slippers en dansende mensen, maar ook aan ibiza-style bloemen en veren in allerlei kleuren. Het hele thema is een grote vrolijke bom van kleur, waarbij geen enkele kleur wordt overgeslagen. Al met al een vrolijk feestje!

Nieuw in onze collectie is het merk Tresanti. Geïnspireerd op de Italiaanse man die altijd zichzelf blijft. Tresanti gelooft dat de imperfecties van een man juist hetgeen is dat hem interessant maakt en hem onderscheidt van alle anderen. Dit vertaalt zich in een collectie die jong, modisch en een tikje gekleed is, met een Italiaanse slag. De collectie van dit seizoen bestaat uit de kleuren lichtblauw, wit en beige, op een rustige manier gecombineerd en aangevuld met passende accessoires.

Naast de tops uit deze collecties hebben we dit seizoen ook weer heel veel mooie jeans, broeken en bermuda’s om dit mee te combineren. Hierin is ook veel vernieuwing terug te zien, zoals jersey stoffen en verschillende prints en ruiten, waardoor de broek wat meer aandacht krijgt in het geheel. Maak het geheel af met een zomerjack, tussenjack of overshirt, voor ieder is er wat wils!


Onze merken: No Excess – Tresanti – A Fish Named Fred – Gabbiano – Born with Appetite –
Camel Active – MAC – Marco Manzini – Olymp

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode