Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Iedere man zal dit herkennen en elke keer dat hij in de winkel komt eigenlijk dezelfde weer willen kopen. Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden qua jeans en broeken, zowel in pasvormen als ook in de verschillende kwaliteiten en kleuren. Opties te over dus!

NAJAAR 2019-2020

Waar de zomercollectie qua kleurgebruik heel licht en fris was, is de nieuwe najaarscollectie totaal het tegenovergestelde. De collecties worden weer donkerder en warmer van kleur. Marine is natuurlijk de eeuwige basiskleur, maar deze moet die plaats nu delen met zwart, wat we ook in steeds meer collecties als basis terug gaan zien.

Zo brengt No Excess dit seizoen een hoofdcollectie die te verdelen is in 2 kleurgroepen, elk met een van de eerder genoemde kleuren als basis. De eerste kleurgroep is opgebouwd uit een marine basis met legergroen en okergeel als accentkleuren. Dit zijn 2 accenten die we ook in de zomer al zagen, maar nu in een warmer winters jasje. De tweede kleurgroep is vernieuwender, met een zwart-grijze basis en steenrood als accentkleur. In de late winterlevering wordt deze zwart-grijze basis juist aangevoerd met limegroen, wat zorgt voor een heel stoer kleurbeeld.

Ook Gabbiano verdeelt de collectie in 2 kleurbeelden via de blauwe en zwarte basiskleuren. De kleurgroep met de zwarte basis wordt aangevuld met legergroen en donkergrijs, wat zorgt voor een stoer en apart beeld. De andere kleurgroep is iets rustiger, met naast de marineblauwe basis verschillende blauwtinten als accentkleuren.

De collectie van Noize sluit hier perfect op aan, want ook deze bestaat dit seizoen uit een zwart-groen beeld en een beeld met navy en petrolblauw als belangrijkste kleuren. Dit zorgt binnen deze collectie voor 2 totaal verschillende beelden, die wel perfect passen bij het beeld dat ook Gabbiano neerzet.

Zoals we gewend zijn is de collectie van A Fish Named Fred niet zo zeer in te delen in kleurbeelden als wel in printthema’s, en dat zijn er in de hoofdcollectie 2: Early Jazz en Art Deco. Beide thema’s hebben als basiskleur marineblauw. In het Early Jazz thema wordt dit kleurbeeld voornamelijk aangevuld met wit en geel, en in het thema Art Deco komen groen, geel en rood veel terug. Richting de feestdagen komt er ook nog een late winterlevering in een cocktailthema, met zwart, wit en donkerrood als belangrijkste kleuren.

Naast de tops uit deze collecties hebben we dit seizoen ook weer heel veel gave jacks en jassen die perfect matchen bij je favoriete outfit. Of je nu gaat voor een dun tussenjackje, een dikke winterjas of juist een moderne wollen mantel, voor ieder is er wat wils!


Onze merken: No Excess – Noize – A Fish Named Fred – Gabbiano – Born with Appetite –
Camel Active – MAC – Common Sense – Rino & Pelle – Marco Manzini – Gipsy

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode