Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Iedere man zal dit herkennen en elke keer dat hij in de winkel komt eigenlijk dezelfde weer willen kopen. Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn veel meer mogelijkheden qua jeans, broeken en bermuda’s, zowel in pasvormen als ook in de verschillende kwaliteiten, kleuren en prints. Opties te over dus!

VOORJAAR 2020

Afgelopen najaar zagen we in de wintercollecties al behoorlijk wat kleur en dat gaan we dit seizoen volledig doortrekken! Waar je in de winter natuurlijk veel warme en donkere tinten zag, worden de kleuren nu echter frisser en helderder. De collecties zijn niet langer voornamelijk blauw, maar vrolijk en sprekend, vol met verschillende kleuren!

Zo brengt No Excess dit seizoen een hoofdcollectie die te verdelen is in maar liefst 3 kleurgroepen. Het eerste beeld is een combinatie van felgeel en petrol. Dit is een opvallend, maar stoer en vernieuwend beeld. In de tweede kleurgroep komt dit petrol een beetje terug, maar dit keer gecombineerd met mintgroen en zalmroze, waardoor het juist heel zacht oogt. En de derde groep is een wat klassieker beeld, met wit, rood en marineblauw, maar wel op een speelse manier.
In de hoogzomercollectie komt hier nog een vierde kleurbeeld bij, namelijk legergroen met oranje, wat stoer is, maar toch heel fris en zomers oogt. Al met al is de No Excess collectie van dit seizoen dus een ware kleurexplosie!

Noize, het jongere broertje van No Excess, gaat voor een wat ingetogener beeld wat betreft kleur. De ene kleurgroep bestaat uit blauwtinten van babyblauw tot marine, en het andere kleurbeeld is legergroen met beige. Qua kleuren zijn dit rustige beelden, maar toch zitten er flink wat spannende prints in deze collectie.

Ook de collectie van Gabbiano is in te delen in 2 kleurgroepen, beide wel met een marineblauwe basistoon. Het eerste kleurbeeld is ook meteen de grootste groep, hierbij wordt de marine basis aangevuld met legergroen, wit en okergeel. Dit creëert een fris maar toch ook stoer beeld. In de tweede kleurgroep wordt het marine juist zachter gemaakt door het gebruik van lichtroze, wat een totaal ander beeld creëert dan in de eerste kleurgroep.

En ook de collectie van A Fish Named Fred is zoals altijd vrolijk en kleurrijk. Dit keer in één hoofdthema, namelijk Latin Vibes! Hierbij moet je denken aan cactussen, sombrero’s en tequila, maar ook aan krabben, vissen en vogels. Binnen dit thema passen 3 vrolijke kleurgroepen: blauw met rood, lichtblauw met geel en groen met oranje. Al met al een vrolijk Latijns-Amerikaans feestje!

Naast de tops uit deze collecties hebben we dit seizoen ook weer heel veel gave jacks in verschillende kleuren, die perfect matchen bij je favoriete outfit. Dus of je nu gaat voor rustig en ingetogen of juist opvallend en lekker gek, voor ieder is er wat wils!


Onze merken: No Excess – Noize – A Fish Named Fred – Gabbiano – Born with Appetite –
Camel Active – MAC – Common Sense – Marco Manzini – Gipsy

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode