Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Iedere man zal dit herkennen en elke keer dat hij in de winkel komt eigenlijk dezelfde weer willen kopen. Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden qua jeans en broeken, zowel in pasvormen als ook in de verschillende kwaliteiten en kleuren. Opties te over dus!

VOORJAAR/ZOMER 2019

Waar de wintercollectie qua kleurgebruik redelijk ingetogen, onopvallend en donker was, is de nieuwe voorjaarscollectie totaal het tegenovergestelde. Frisse, lichte kleuren zoals wit en lichtblauw voeren de boventoon, aangevuld met natuurlijk een goede dosis navy en felle accentkleuren. Maar ook legergroen gaat een steeds belangrijkere rol spelen als basiskleur.

Zo brengt No Excess dit seizoen een hoofdcollectie die te verdelen is in 2 kleurgroepen. De eerste kleurgroep is een combinatie van verschillende tinten blauw, met aqua en petrol als accentkleuren bij een wit-marine basis. Een mooi en fris beeld dat het altijd goed doet. De tweede kleurgroep is wat gewaagder, met legergroen als basis en rood als belangrijkste accentkleur. Dit zorgt voor een stoer totaalbeeld in een onverwachte kleurcombinatie. In de hoogzomercollectie borduurt No Excess verder op de legergroene basis, maar om het geheel wat zonniger te maken zijn in deze kleurgroep geel en wit de belangrijkste accentkleuren.

Noize, het jongere broertje van No Excess gaat voor een wat opvallender beeld met een flinke dosis wit als basis. De opvallende printjes worden vooral uitgevoerd in de accentkleuren petrol, lichtgrijs en oranje en in de hoogzomer komt daar nog wat navy en aqua bij. Dit zorgt samen voor een heel fris en vrolijk beeld.

De collectie van A Fish Named Fred is voor het voorjaar in te delen in 2 kleurgroepen binnen het belangrijkste hoofdthema African Savanna & Tribal. De kleurgroep Savanna is een rustig beeld dat bestaat uit wit, beige, legergroen en lichtblauw. De kleurgroep Tribal is juist zeer opvallend en kleurrijk, met veel drukke multicolour prints. De hoogzomercollectie van A Fish Named Fred heeft als thema Hawaiian Surf, een vrolijk kleurbeeld vol printjes in wit, blauw, oranje en aqua.

Ook Pearly King is gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. Dit keer met 2 kleurbeelden. In de eerste kleurgroep staat de kleur legergroen centraal en de tweede kleurgroep is echt het “ouderwetse” Pearly King: een goede, stoere denimblauwe collectie aangevuld met verschillende andere blauwtinten.

En dan is er nog een grote verandering in onze jongerencollectie, namelijk een nieuw merk: Gabbiano! Vanaf dit voorjaar verkopen wij de collectie van dit Amsterdamse modemerk. De hoofdcollectie van dit seizoen bestaat voornamelijk uit de kleuren denimblauw, lichtblauw, wit en mintgroen, wat samen zorgt voor een heel fris beeld. De hoogzomercollectie is wat opvallender, met navy, rood en mintgroen als belangrijkste kleuren.

Dus waar je ook van houdt, rustig en ingetogen of juist opvallend en lekker gek, alle opties zijn mogelijk dit seizoen. Er is zeker weer iets te vinden dat volledig aan jouw wensen voldoet en perfect past bij jouw favoriete jeans, broek of bermuda.


Onze merken: Pearly King – No Excess – Noize – A Fish Named Fred – Gabbiano – Born with Appetite –
Camel Active – MAC – Common Sense – Rino & Pelle – Marco Manzini – Gipsy

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode