Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Iedere man zal dit herkennen en elke keer dat hij in de winkel komt eigenlijk dezelfde weer willen kopen. Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden qua jeans en broeken, zowel in pasvormen als ook in de verschillende stoffen en kleuren. Opties te over dus!

WINTER 2020 – 2021

Waar de zomercollectie qua kleurgebruik heel licht en fris was, is de nieuwe najaarscollectie weer donkerder en warmer, maar mét een flinke dosis kleur. Marine is natuurlijk de eeuwige basiskleur, maar deze moet die plaats nu delen met zwart, wat we ook in steeds meer collecties als basis terug gaan zien.

Een belangrijke vernieuwing in de jeans- en jongerenmode is ook de groter wordende rol van uni items. Prints blijven ook aanwezig, maar verliezen wel een beetje terrein.

Zo brengt No Excess dit seizoen een hoofdcollectie die te verdelen is in 3 kleurgroepen, met beide eerder genoemde kleuren als basis. De eerste kleurgroep is opgebouwd uit een marine basis, aangevuld met een flinke dosis brique. Dit zorgt voor een heerlijk warm en winters beeld. In de andere 2 kleurgroepen is zwart de basis, aangevuld met respectievelijk mosgroen en mosterdgeel. Deze groepen zijn beide heel stoer en krachtig van kleur en uni items spelen hierin een grote rol.

Ook Gabbiano verdeelt de collectie in 3 kleurbeelden. Bij de eerste 2 herfstleveringen speelt marine een grote rol. In de eerste groep wordt deze aangevuld met gele items, wat zorgt voor een fris nazomerbeeld waar ook de collectie van Noize perfect mee te combineren valt. De tweede groep bestaat naast navy uit lichtblauw, een kleurencombinatie die altijd goed is. In de latere winterlevering gaat de navy basis overboord en wordt deze vervangen door een kleur die een comeback maakt: bruin! De bruine basis wordt in dit kleurbeeld aangevuld met terracotta en zwart, wat zorgt voor een spannende en vernieuwende groep.

Zoals we gewend zijn is de collectie van A Fish Named Fred niet zozeer opgebouwd rondom kleuren, maar in een thema en dat is dit seizoen “Dutch Masters”. Nederlandse kunstenaars en typisch Nederlandse dingen staan dus centraal en natuurlijk is blauw daarbij een belangrijke kleur. Het thema is verder in te delen in 2 kleurgroepen, namelijk blauw-geel en blauw-groen. Met de welbekende bonte prints van AFNF zorgt dit voor een vrolijk en fris beeld!

Naast de tops uit deze collecties hebben we dit seizoen ook weer heel veel mooie jeans en broeken om dit mee te combineren. Hierin is ook veel vernieuwing terug te zien, zoals aangestoten stoffen, jerseys en verschillende prints en ruiten, waardoor de broek wat meer aandacht krijgt in het geheel. Maak het geheel af met een dun tussenjackje, een dikke winterjas of juist een moderne wollen mantel, voor ieder is er wat wils!


Onze merken: No Excess – Noize – A Fish Named Fred – Gabbiano – Born with Appetite –
Camel Active – MAC – Common Sense – Marco Manzini – Olymp

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode