Jeans & jongerenmode

Wie heeft er nu niet een favoriete jeans in de kast, die je het liefst elke dag zou dragen?


Hiervoor kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden qua jeans en broeken, zowel in pasvormen als ook in de verschillende kwaliteiten en kleuren. Opties te over dus!

NAJAAR 2021/2022

Waar de zomercollectie qua kleurgebruik heel licht en fris was, is de nieuwe najaarscollectie weer donkerder en warmer, maar mét een flinke dosis kleur. Donkerblauw was altijd de eeuwige basiskleur, maar moet deze plaats nu delen met zwart en bruintinten. Daarnaast komt er een steeds groter aanbod in uni items. Prints blijven ook aanwezig, maar verliezen wel een beetje terrein. Maar de belangrijkste vernieuwing in de jeans- en jongerenmode is de hoofdrol voor het overshirt. Deze gaan we dit seizoen massaal zien als vervanging voor vesten, overhemden en jacks.

Een belangrijke verandering voor ons dit seizoen is de toevoeging van een nieuw merk: QUBZ!


Een jong merk met een clean, strak en simpel design in mooie technische materialen. De items uit deze collectie zijn truien, vesten, sweats, hoodies en jacks. Allemaal uni van kleur en uitgevoerd in de kleuren offwhite, navy, zwart, groen en grijs. Voor ons is QUBZ een belangrijke toevoeging, omdat het totaal iets anders dan wat je normaal bij ons in de winkel vind.

No Excess brengt dit seizoen een hoofdcollectie die te verdelen is in verschillende kleurgroepen, waarin veel vernieuwingen te zien zijn. De eerste kleurgroep is opgebouwd uit een caramelkleurige basis, aangevuld met navy en mint. Dit zorgt voor een heerlijk warm en winters beeld, met veel mooie volle stoffen zoals ribkwaliteiten. De 2e kleurgroep is wat lichter van kleur, met een combinatie van offwhite, army en okergeel. En later in het seizoen volgt de “pre-spring” levering, bestaande uit mooie volle basisitems in offwhite, ijsblauw en zwart.

Ook Gabbiano verdeelt de collectie in 3 kleurbeelden. Bij de eerste 2 herfstleveringen speelt marine een grote rol. In de eerste groep wordt deze aangevuld met gele items, wat zorgt voor een fris nazomerbeeld en de tweede groep bestaat naast navy uit een flinke dosis brique, wat juist een heel warm beeld creëert In de 3e winterlevering gaat de navy basis overboord en wordt deze vervangen door zwart. De combinatie met armygreen in grove materialen en structuren zorgt hierbij voor een heel stoer en winters geheel.

Zoals we gewend zijn is de collectie van A Fish Named Fred opgebouwd rond een thema en dat is dit seizoen “Fred on deck”. De zee, het water en de boten staan hierbij centraal en natuurlijk is blauw daarbij een belangrijke kleur. Het thema is verder in te delen in 2 kleurgroepen; de klassieke marine-combinatie blauw-rood en een kleurgroep met groentinten. Met de welbekende bonte prints van AFNF zorgt dit voor een vrolijk en fris beeld!

Naast de tops uit deze collecties hebben we dit seizoen ook weer heel veel mooie jeans en broeken om dit mee te combineren. Hierin is ook veel vernieuwing terug te zien, zoals aangestoten stoffen, jerseys en verschillende prints en ruiten, waardoor de broek wat meer aandacht krijgt in het geheel. Maak het geheel af met een vernieuwend overshirt, een tussenjack, een dikke winterjas of juist een moderne wollen mantel, voor ieder is er wat wils!


Onze merken: No Excess – QUBZ – Tresanti – A Fish Named Fred – Gabbiano –
Born with Appetite – Camel Active – MAC – Marco Manzini – Olymp

 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode