Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op.
Spijkerbroek of pantalon, colbert of jack, trui of vest, overhemd of poloshirt: er zijn opties genoeg.

  • De Lau Mode Someren

NAJAAR 2019-2020

Waar in de zomer het kleurbeeld vooral bestond uit lichte kleuren zoals blauw, beige en pasteltinten, is het kleurgebruik in de najaarscollecties natuurlijk wat donkerder en warmer. Natuurlijk blijft de marine basiskleur, want welke man kan er zonder blauw in de kast? Maar ook zwart, grijs en verschillende bruintinten zijn dit seizoen erg belangrijke basiskleuren.

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis. Zoals altijd zijn marine en blauw belangrijke basiskleuren en met de toevoeging van de belangrijkste accentkleuren

flessengroen, bordeauxrood en okergeel is dit geheel op te delen in 3 prachtige kleurgroepen. Deze vormen ieder een klassiek en rustig beeld waarin de geklede man zich volledig kan vinden.

De collectie van State of Art is zoals meestal in te delen in een aantal verschillende kleurgroepen. Dit seizoen zijn dat er 3. Het eerste beeld is qua kleur redelijk klassiek, met caramelbruin, beige en verschillende blauwen als belangrijkste tinten. De verschillende prints en materialen maken het echter toch een modieus geheel. De tweede groep is een zeer warm kleurbeeld, bestaande uit verschillende kleuren bordeaux en aubergine met een beetje donkerblauw. En ook in de derde kleurgroep is blauw een belangrijke kleur, maar hierbij wordt dit gecombineerd met donkerbruin en okergeel, wat het een heel andere en vernieuwende uitstraling geeft.

Ook de collectie van Fellows sluit goed aan op die van de overige merken en is te verdelen in 2 belangrijke kleurgroepen. De eerste groep is een combinatie van marineblauw met donkerrood, wat zorgt voor een warm geheel. En de tweede kleurgroep staat hier haaks op want deze is juist heel fris van kleur, met ijsblauw en verschillende beiges als belangrijkste kleuren.

De verschillende tops uit deze wintercollecties zijn gemakkelijk te combineren met casual broeken en pantalons van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierbij kun je kiezen voor een neutrale broek, maar je kunt er ook voor kiezen om het accent juist op de broek te leggen. Dit kun je doen door een broek te nemen in een aparte kleur of vernieuwende stof. Maak het geheel af met een mooie overjas, jack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer – Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Common Sense – S4 – Redpoint – Jupiter 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode