Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op.
Spijkerbroek of pantalon, colbert of jack, trui of vest, overhemd of poloshirt: er zijn opties genoeg.

  • De Lau Mode Someren

WINTER 2020 – 2021Waar in de zomer het kleurbeeld vooral bestond uit lichte kleuren, is het kleurgebruik in de najaarscollecties natuurlijk wat donkerder en warmer. Natuurlijk blijft de marine basiskleur, want welke man kan er zonder blauw in de kast? Maar ook beige en winterwit zijn dit seizoen erg belangrijk en terug van weggeweest!

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis. Met marine als basis en de toevoeging van de accentkleuren ijsblauw, bordeauxrood en okergeel is dit geheel op te delen in 3 prachtige kleurgroepen. Deze vormen ieder een klassiek en rustig beeld waarin de geklede man zich volledig kan vinden.

Hierop sluit de collectie van Fellows perfect aan en deze is te verdelen in 2 kleurgroepen. De eerste groep is een combinatie van marineblauw met donkerrood, wat zorgt voor een warm geheel. En de tweede kleurgroep staat hier haaks op want deze is juist heel fris van kleur, met marine, ijsblauw en verschillende beiges als belangrijkste kleuren.

De hoofdcollectie van State of Art  is ook in te delen in 2 kleurgroepen. De eerste groep bevat als belangrijkste kleuren marineblauw en brique, wat zorgt voor een heerlijk warm kleurbeeld. De tweede groep is een combinatie van winterwit, beige en petrol wat een stoer en bijna Noord-Europees beeld oplevert, ook mede door de truien in grove breisels en Noorse patronen. Al met al is het een beeld dat perfect past in de winter.
Deze groep sluit ook perfect aan bij de collectie van State of Art – Modern Classics. Deze verfijnde collectie bestaat uit een aantal items in beige, taupe en winterwit, wat zorgt voor een heel gekleed en luxueus beeld.

De verschillende tops uit deze wintercollecties zijn gemakkelijk te combineren met casual broeken en pantalons van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierbij kun je kiezen voor een neutrale broek, maar je kunt er ook voor kiezen om het accent juist op de broek te leggen. Dit kun je doen door een broek te nemen in een aparte kleur, een dessin of een vernieuwende stof. Maak het geheel af met een mooie overjas, jack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer –
Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Common Sense – S4 – Redpoint – Jupiter 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode