Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op.
Spijkerbroek, pantalon of bermuda, colbert of jack, trui of vest, overhemd, t-shirt of poloshirt: er zijn opties genoeg.


VOORJAAR/ZOMER 2019

Waar de winter nog het seizoen van de donkere basiskleuren en warme tinten was, is het kleurgebruik in de zomer natuurlijk veel frisser. Dit seizoen wordt er een vol van kleur! Zowel pasteltinten als felle kleuren komen veel voor. Blauw blijft natuurlijk een belangrijke basiskleur, aangevuld met beige, rood, geel, aqua, roze, fuchsia, mint, groen… Alles kan dit voorjaar!

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis. Zoals altijd is blauw hier een belangrijke basiskleur en ook beige en wit komen regelmatig voorbij. De belangrijkste accentkleuren zijn hierbij legergroen, rood en okergeel. Samen vormt dit een rustig beeld waarin de geklede man zich volledig kan vinden.

De collectie van Fellows sluit hier goed op aan en is te verdelen in een aantal kleurgroepen. Allereerst is er het klassieke beeld in blauw, wit, beige met mintgroen, wat een heel rustig en fris beeld is. Daarnaast is er een echte zomerse kleurgroep in wit en navy met rood als belangrijke accentkleur en dan is er nog een vernieuwender beeld, met wat fuchsia en multicolour prints.

Ook de collectie van State of Art is in maar liefst 3 totaal verschillende kleurbeelden te verdelen. Te beginnen met een heel neutraal en rustig beeld met verschillende beiges en blauwen. De tweede kleurgroep staat hier compleet tegenover en is juist heel vernieuwend maar toch zacht van kleur. Dit beeld bestaat volledig uit pasteltinten als mintgroen, zachtroze en lichtblauw.
En ook de hoogzomercollectie is weer volledig anders, niet zacht maar juist heel sprekend van kleur. Hierbij komt de regenboog van pas! Kobaltblauw, aqua, knalroze en oranje, zomaar een greep uit de kleuropties in dit super zomerse kleurbeeld.

De verschillende tops in deze winterkleuren zijn gemakkelijk te combineren met casual broeken, pantalons en bermuda’s van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierbij kun je kiezen om het accent te leggen op de broek door te kiezen voor een kleurtje, of je kunt het onderste deel van je outfit rustig houden door te kiezen voor een neutrale kleur. Maak het geheel af met een mooi zomerjack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer – Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Common Sense – S4 – Redpoint – Jupiter 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode