Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op.
Spijkerbroek of pantalon, colbert of jack, trui of vest, overhemd of poloshirt: er zijn opties genoeg.


NAJAAR 2021/2022
Waar in de zomer het kleurbeeld vooral bestond uit lichte en felle kleuren, is het kleurgebruik in de najaarscollecties natuurlijk wat donkerder en warmer. Natuurlijk blijft de marine basiskleur, want welke man kan er zonder blauw in de kast? Maar ook zwart, caramel en bruintinten zijn dit seizoen erg belangrijk en terug van weggeweest!

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis. Zoals altijd is marine een belangrijke basiskleur en met de toevoeging van de verschillende  accentkleuren donkergroen, bordeauxrood en okergeel is dit geheel op te delen in 3 prachtige kleurgroepen. Maar ook de caramelkleur is dit seizoen erg belangrijk in ons klassieke vak. Deze kan gemakkelijk gecombineerd worden met marine of zwart en zorgt voor een warm geheel. Al met al vormen de verschillende kleurgroepen een klassiek en rustig beeld waarin de geklede man zich volledig kan vinden.

Hierop sluit de collectie van Fellows perfect aan met mooie, uitgewerkte truien, vesten en sweaters in donkerrood, okergeel en natuurlijk verschillende blauwtinten die gemakkelijk te combineren zijn.

De collectie van State of Art is daarnaast in te delen in 3 verschillende kleurgroepen, waarvan vooral de eerste er uit springt. Deze bestaat namelijk uit de kleuren bruin, beige en oudroze, wat zorgt voor een compleet vernieuwend beeld in de mannenmode. De tweede kleurgroep is juist een klassieke kleurcombinatie, namelijk die van marineblauw en rood, dat het altijd goed doet. En de latere winterlevering bestaat ook uit een marinebasis, maar dan gecombineerd met donkerbruin en petrol, wat zorgt voor een wat stoerder beeld.

De verschillende tops uit deze wintercollecties zijn gemakkelijk te combineren met casual broeken en pantalons van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierbij kun je kiezen voor een neutrale broek, maar je kunt er ook voor kiezen om het accent juist op de broek te leggen. Dit kun je doen door een broek te nemen in een aparte kleur, een dessin of een vernieuwende stof. Maak het geheel af met een mooie overjas, jack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer –
Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Sea Barrier – S4 – Redpoint  

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode