Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op.
Spijkerbroek, pantalon of bermuda, colbert of jack, trui of vest, overhemd, t-shirt of poloshirt: er zijn opties genoeg.


VOORJAAR/ZOMER 2021
Waar de winter nog het seizoen van de donkere basiskleuren en warme tinten was, is het kleurgebruik in de zomer natuurlijk veel frisser. Dit seizoen wordt er een vol van kleur! Zowel lichte basistinten als felle kleuren komen veel voor. Blauw blijft natuurlijk een belangrijke basiskleur, aangevuld met beige, wit, groen, geel en rood… Alles kan dit voorjaar!

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis. Zoals altijd is blauw hier een belangrijke basiskleur en ook beige en wit komen regelmatig voorbij. Met de toevoeging van de belangrijkste accentkleuren groen, geel en rood is dit geheel op te delen in verschillende prachtige kleurgroepen. Deze vormen ieder een klassiek en rustig beeld, waarin de geklede man zich volledig kan vinden.

Hierop sluit de collectie van Fellows perfect aan met een beeld vol navy, blauw, beige en wit, met een hintje aqua. Dit zorgt voor een mooi en fris beeld en een heerlijk rustpunt in onze collecties.

De collectie van State of Art daarentegen is in te delen in verschillende kleurgroepen. De eerste groep is een echt fris lentebeeld met groen, wit en verschillende blauwen als belangrijkste kleuren. Het tweede beeld is compleet anders, ingevuld in steenrood met verschillende beiges, wat zorgt voor een warmer plaatje. Het derde beeld is een heel fleurig beeld, zowel in kleur als in prints. Hierin zien we verschillende groenen aangevuld met roze en aardig wat bloemenprints. En groen blijkt naast blauw en wit een belangrijke basis te zijn in de collectie van State of Art, want ook in de hoogzomercollectie komt groen terug, dit keer aangevuld met wit en geel.

De verschillende tops uit deze collecties zijn zoals altijd gemakkelijk te combineren met de casual broeken, pantalons en bermuda’s van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierbij kun je kiezen voor een neutrale broek, maar je kunt er ook voor kiezen om het accent juist op de broek te leggen. Dit kun je doen door een broek te nemen in een aparte kleur, een dessin of een vernieuwende stof. Maak het geheel af met een mooi zomerjack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer –
Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Sea Barrier – S4 – Redpoint  

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode