Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op.
Spijkerbroek, pantalon of bermuda, colbert of jack, trui of vest, overhemd, t-shirt of poloshirt: er zijn opties genoeg.


NAJAAR 2018-2019

Waar in de zomer het kleurbeeld vooral bestond uit lichte kleuren zoals blauw, beige en pasteltinten, is het kleurgebruik in het najaar natuurlijk wat donkerder en warmer. Natuurlijk blijft de marine basiskleur, want welke man kan er zonder blauw in de kast? Maar ook zwart, grijs en verschillende bruintinten krijgen een belangrijkere rol.

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis, welke op is te delen in 2 belangrijke kleurbeelden. Het eerste beeld is een donker maar enorm warm kleurbeeld, bestaande uit marine, caramel en rood.

Het tweede beeld is juist een heel frisse collectie met marine, beige, blauw en wit als belangrijkste kleuren. Dit zorgt voor een klassiek en rustig geheel waarin de geklede man zich volledig kan vinden. De collectie van Fellows sluit hier perfect op aan. Ook hier is marine de belangrijkste basiskleur en door de toevoeging van caramel en bordeauxrood vormt deze collectie een heel mooi en warm geheel.

Bij State of Art gooit men het dit seizoen over een iets andere boeg. De collectie bestaat dit seizoen uit 3 totaal verschillende kleurbeelden. Te beginnen met een van dé nieuwe modekleuren van het seizoen: Geel! In de collectie van State of Art wordt deze frisse nazomerkleur gecombineerd met marine, blauw en wit, wat zorgt voor een vrolijk eerste kleurbeeld.
Het tweede kleurbeeld kan dan ook niet meer verschillen van het eerste dan dit. Met antraciet als basiskleur en zwart en caramel als belangrijkste accentkleuren vormt dit juist een heel stemmig en warm geheel.
En ook het derde kleurbeeld is weer totaal anders, dit keer geen marine of grijs als basis, maar burgundy! In combinatie met oudroze en een hintje blauw zorgt dit voor een enorm vernieuwend beeld in de collectie van State of Art.

De verschillende tops in deze winterkleuren zijn gemakkelijk te combineren met casual broeken en pantalons van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierin kun je kiezen om dit onderste deel rustig te houden in een neutrale kleur, of hier juist het accent op te leggen met een gekleurde broek. Maak het geheel af met een mooi jack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer – Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Common Sense – S4 – Redpoint – Jupiter – Manderly

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode