Casual mannenmode

Wat je smaak of stijl ook is – klassiek, gekleed of juist sportief – in ons casual segment kun je alle kanten op.
Spijkerbroek, pantalon of bermuda, colbert of jack, trui of vest, overhemd, t-shirt of poloshirt: er zijn opties genoeg.


VOORJAAR 2020

Waar de winter nog het seizoen van de donkere basiskleuren en warme tinten was, is het kleurgebruik in de zomer natuurlijk veel frisser. Dit seizoen wordt er een vol van kleur! Zowel lichte basistinten als felle kleuren komen veel voor. Blauw blijft natuurlijk een belangrijke basiskleur, aangevuld met caramel, beige, wit, groen, geel en rood… Alles kan dit voorjaar!

Ons klassieke vak met merken als Baileys, Giordano, Culture en Marco Manzini zorgt voor een sterke basis. Zoals altijd is blauw hier een belangrijke basiskleur en ook beige en wit komen regelmatig voorbij. De belangrijkste accentkleuren hierbij zijn geel en rood. Samen vormt dit een relatief rustig maar toch zeker sprekend en zomers beeld, waarin de geklede man zich volledig kan vinden.

De collectie van Fellows sluit hier perfect op aan en is in te delen in 2 kleurgroepen. De eerste kleurgroep bevat blauw en felgeel als belangrijkste kleuren, wat zorgt voor een heel sprekend beeld. De tweede kleurgroep daarentegen is veel rustiger, met wit, beige en blauw, wat zorgt voor een klassiek beeld.

Hierbij past de collectie van State of Art ook perfect. Deze is in te delen in verschillende kleurgroepen. De eerste groep is een klassiek maar toch fris beeld, met caramel, beige, wit en lichtblauw als belangrijkste kleuren, welke perfect passen bij de kleuren van de overige merken. Het tweede beeld bij State of Art is wat vrolijker en kleurrijker, met groen, wit en oranje als belangrijkste kleuren. En in de hoogzomercollectie komt hier nog een derde kleurgroep bij, met naast groen en wit als belangrijkste kleuren geel en blauw.

Daarnaast hebben we dit seizoen ook State of Art – Modern Classics. Dit is een meer geklede lijn binnen State of Art, met luxe stoffen en verfijnde afwerkingen in prachtige neutrale tinten zoals wit, beige en caramel. Dit vormt een prachtige nieuwe en nettere toevoeging aan onze collectie.

De verschillende tops uit deze collecties zijn zoals altijd gemakkelijk te combineren met de casual broeken, pantalons en bermuda’s van onder andere MAC, Meyer en Comeback. Hierbij kun je kiezen om het accent te leggen op de broek door te kiezen voor een kleurtje of modische ruit, of je kunt het onderste deel van je outfit rustig houden door te kiezen voor een neutrale kleur. Maak het geheel af met een mooi zomerjack of colbert naar keuze en je bent klaar om te gaan, in een casual stijl die precies past bij je eigen smaak!


Onze merken: State of Art – Fellows – Baileys – Giordano – Culture – Marco Manzini – Camel Active – Meyer – Comeback Fashion – MAC – Born With Appetite – Common Sense – S4 – Redpoint – Jupiter 

Jeans & Jongerenmode Casual mannenmode Kostuums en gelegenheidskleding Bedrijfskleding Accessoires, riemen etc Ondermode