Akties

 • Opruiming: kostuums & colberts

  Opruiming: kostuums & colberts

  De opruiming is van start gegaan en dat vieren we met een waanzinnige actie: 25% KORTING OP ÁLLE KOSTUUMS & COLBERTS!* Is het weer tijd voor een nieuwe werkoutfit of wil je alvast in het nieuw voor een feestje? Profiteer dan nu van deze actie! Je ontvangt nu namelijk 25% …Lees meer »
 • STAPELKORTING

  STAPELKORTING

  DE OPRUIMING IS VAN START GEGAAN! Profiteer nu van stapelkortingen op artikelen uit onze zomercollectie! Gedurende deze actie ontvang je 20% korting bij aankoop van één stuk, en 30% korting bij aankoop van 2 of meer stuks*. *Deze actie is geldig op alle artikelen met een rode stip, eventuele veranderkosten …Lees meer »
 • VOORVERKOOP

  VOORVERKOOP

  — deze actie is verlopen — Onze voorverkoop gaat van start! Dit houdt in dat je van 18 juni t/m 27 juni 20% korting krijgt op de hele collectie!* *Deze actie geldt tot en met 27 juni 2020 en is alleen geldig op kleding en schoenen uit voorraad. Sokken, ondergoed …Lees meer »
 • STATE OF ART SUMMERDEAL

  STATE OF ART SUMMERDEAL

  Deze actie is geldig t/m zaterdag 20 juni 2020.Lees meer »
 • Lange mouwen actie

  Lange mouwen actie

  Een nieuwe actie gaat van start!   Tot en met 6 juni geldt op alle truien, vesten, sweaters en casual overhemden met lange mouwen: 2e stuk halve prijs! Deze actie is alleen geldig op truien, sweaters, vesten en casual overhemden met lange mouwen (art.groep 02631) uit voorraad. U ontvangt het …Lees meer »